Styrelsen och landslagskommitten i Svenska Squashförbundet har tagit ett beslut att inte skicka ett u15 lag till EM i år. Det är tyvärr inte en självklarhet att vi åker på EM varje år. Det har tidigare hänt att vi stått över att skicka ett lag både för juniorer och seniorer. Ett par anledningar är att vi i år tyvärr inte haft tillräckligt stor konkurrens för att rättfärdiga att skicka ett lag, med väldigt få deltagare på SM. Vi har även tappat flera spelare och inte kunnat vara fulltaliga på våra läger. En majoritet av spelarna i vår grupp har även ett år kvar i u15. 

Jag förstår att detta kan kännas väldigt tråkigt, jag har också sett fram emot att åka på EM med den här gruppen. Vi får ta det här som att vi har ett år nu där vi verkligen kan knyta näven och köra på med träningen och de övningar/condition games vi gör på våra läger. Passa på att spela esf-tävlingar om ni har möjlighet som jag skrivit i tidigare mail! 

Vi kör på som vanligt med vårt nästa läger den 20-22/3, kom ihåg att anmäla er senast nästa vecka. Vi kommer också att ta in ett extra läger, förmodligen under de datum em skulle ha varit men jag återkommer om det.

Om det är några frågor eller funderingar så är det bara att höra av sig!

Mvh,
Joel Viksten
Landslagscoach U15

[contact-form-7 404 "Not Found"]